VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 11. helmikuuta 2012

Kokoa kevääseen

Arkeen päästiin sitten viimein kiinni puolessa välissä viikkoa, tosin prinsessan parannuttua kaikki muut saivat mahdottoman räkätaudin. Se ei sentäs estänyt opiskelua ja työntekoa, mutta tahmeutti kyllä aikalailla.

Viikonloppu on täynnä vilinää ja vilskettä. Serkkuni lapset tulivat meille yökylään ja nyt on paimennettu oman kahden sijasta viittä lasta. Ihanaa kun pikkuserkukset tulevat niin hyvin toimeen ja nauttivat toistensa seurasta.

Kello lähenee ilta kymmentä ja molemmista kammareista kuuluu vielä hihitystä ja supattelua, suotakoon se heille. Hetken vielä annetaan lasten kupista ja sitten unten maille. Huomisellekin on paljon touhua luvassa. Minä pääsen kahden pienemmän prinsessan kanssa katsomaan aitoja prinsessoja Disney On Ice Jääshown ja isommat lähtee toisen serkkuni kanssa leffaan katsomaan Risto Räppääjää. Melkoinen kultturisunnuntai onkin luvassa.

Tänään aamupäivällä lähdin katsomaan löytyisikö lähi tavaratalosta helmihyasintteja. Olen niitä kovasti ihallut monien blogipostauksista, ihanan herkkä kukka. Itse en valitettavasti sellaista löytänyt. No mutta, löysin sitten jotain muuta kaunista...

Meillä on arki käytössä Kokon astioita...kerääminen alkoi valkoisesta, täydentyi vuosia sitten muutamalla suklaan ruskealla astialla ja viime vuonna hääpäivänä kauniilla ruusukupeilla. Olin jo aivan varma, että Koko astiastoni olisi valmis...mutta mitä kävikään, kun kevään uusi mallisto ilmestyi.

Sydämeni teki ylimääräisen kärrinpyörän, kun näin nämä vaaleanpunaiset söpöläiset. Sinne ne pääsivät täydentämään aamukahvikuppikokoelmaa. 

Miten voi olla mahdollista, että heti se kahvi maistui herttaisemmalta kuin edellisenä päivänä...


Kevät kattaukset ovat täydellistä Kokoa!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Sulla on täällä niin ihanan keväistä. Tuo vaaleanpunainen jotenkin kuuluu kevääseen.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen noita vaaleanpunaisia kokoja kuolannut nyt monesta mainoslehtisestä, joita on postilaatikkoon tipahtanut. Ovat aivan ihanan herttaisia, kyllä niitä on pakko meillekin saada:) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Sama juttu täälläkin:) Uudet Koko-kupit sykähdytti kun näin ne mainoslehtisissä. Yhtään en vielä omista, mutta muutama vaaleanpunainen mahtuu aina astiakaappiin:))Ja se suklaaruskea ja minttu jajajaja...:D

  VastaaPoista
 4. Teillä onkin mukavat viikonloppu-tohinat siellä, ja hulinaa varmasti riittää :)

  Mun piti kans tehdä postaus KoKo-astoista, kun sain lahjaksi pari tuollaista vaaleanpunaista kuppeloista. Nyt vaan tekis mieli niitäkin lisää :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun on elämää ympärillä.

  Vaaleanpunaiset mukit ovat kauniita. Kokonaisuudessaan Koko astiasto on onnistunut:)

  VastaaPoista
 6. Teillä on ollut varmasti mukava viikonloppu! Kauniin väriset Kokot :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa viikonlopun ohjelmaa teillä ollut. Räppääjän meidän suunnalle tuloa odotetaan jo täällä kuumeisesti.

  Mukavaa maanantaita!
  -k-

  VastaaPoista
 8. Mukavaa ystävänpäivää, kaunis kattaus!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3