VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 6. lokakuuta 2011

Tuulta ja tuiverrusta

Sataa, märkää, harmaata...
Meinaa olla oma mieli vähän samanlainen. Tavallaan kaikki on ihan hienosti, mutta arki tahmoo. Kaipaisin kovasti vapaapäivää, yksin kotona. Siivoasin, järjestelisin, pyykkäisin ja sisustaisin. Nauttisin musiikista, lehdistä, päiväunista ja rauhallisesta kodista.

Nyt mennään vain tukkaputkella päivät ja illat. Kodissa tehdään välttämättömät, mutta ei ehdi olla ja nauttia. Eikä tämä tunne ole laisinkaan kiva. Arkikin voi olla ihanaa, mutta nyt se ei ole sitä ollut.

Tänään oli etsittävä aika kukkakauppa käynnille, tahdoin kauneutta kotiin. Ja nyt kun viimein on tarhakeskustelut ja salibandypelit pelattu tältä päivältä, sytytin kynttilät. Tahdoin tulla hetkeksi luoksenne ja purkaa tunteet blogiin.

Ja kun oikein mietin, niin onhan niitä ilojakin viikossa ollut...

Joulu ilahduttaa aina. Ensimmäiset lahjat on ostettu ja tilattu. Kynttilät tuovat jouluntuoksua. Ja ensimmäinen valo on aseteltu lasikuvun alle. Joulun lämpöä ja valoa!
Arvaattekos mitä nämä ovat?

Sytykeruusuja, jotka on valmistettu kananmunankennoista ja steariinista. Yhden kun laittaa puupinon päälle, niin takka syttyy joka kerta varmasti. 
Ovat ihania lasipurkissakin...
Keittiön nurkkauskin sai ripauksen joulunpunaista. Olen ihastunut näihin kulhomaisiin kannuihin. CountryWhitesta löytyi näitä iso hyllyllinen. Punaiset pääsivät Hoviin valkoisen ja vaaleanpunaisen joukkoon. Nämä ovat ihanan monikäyttöisiä ja valloittavan kauniita :)


Ja lopuksi niitä kukkia...

Onneksi huomenna on perjantai. Saan tulla illalla siivottuun kotiin. Kun lapsiperheen arjessa alettiin toistuvasti kinastella siivousvuoroista, annoimme pari vuotta sitten itsellemme 10 v hääpäivälahjaksi ulkoistetun siivouksen. Saamme nauttia tästä ihanuudesta 2 kertaa kuukaudessa ja perhesopuun sillä on ollut uskomattoman suuri vaikutus. Tänä vuonna se palkitsee myös verottajan näkökulmasta, kun palautukset palkitsevat joulun alla <:)

Jopas helpotti, kun sai pahimmat kaasut päästellä ulos.

Nyt nauttimaan takkatulesta ja tuoreesta lehdestä.

Onni olkoon tässä ja nyt. Pysähdyn!

                               -Ansku

2 kommenttia:

 1. Meillä jokaisella on huonoja päiviä..on hyvä päästellä välillä höyryjä ulos;-)
  Toivottavasti helpotti-))
  Nyt kyllä vois kaivella valosarjoja esille, on niin pimeää ja synkkää.

  Mukavaa perjantaita sinulle<3

  VastaaPoista
 2. Sadetta kyllä piisaa :( Ja välillä tosiaan tuo ihmisen mielikin myrskyää...sellasta se on tämä ruuhkavuosissa eläminen. Itse en varmaan selviäis siitä hengissä, jossen tekisi osa-aikatyötä ;) Mutta tuo siivousapu on varmasti ollut teillä kyllä loistava ratkaisu. Joten nautihan tulevasta viikonlopusta ja rentoudu kynttilöiden äärellä. ( Ihanaa kun se joulukin sieltä lähestyy :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3