VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tähti on syttynyt

Kelloja on siirretty ja pimeä tulee entistä aikaisemmin. Valoa siis lisää. Pimeän ansiosta ruokailutila sai kauniit valkoiset isot tähdet. Ovat kyllä kauniit ja niin ihanasti valaisevat pimenevässä illassa.


Tästä se ajatus sitten lähti...

Tämän kuvan innoittamana syntyi ruokailutilan tähti idea. Lehtikuva ei ole valitettavasti kovin terävä, mutta ajatuksesta saatte varmasi kiinni. 

Tämä ihana joulukuva löytyi uusimmasta Maalaisunelmia lehdestä.
Kuvaa ihailen tuon tuosta ja se on todella kaunis. Kuvan innoittamana alkoi muhia idea, että maalaisin tuon meidänkin ruokapöydän valkoiseksi. 

Olisiko se joululahja itselleni, jouluksi valkoinen pöytä?

  Viikonloppuna sai väistyä hempeät ruusupehmusteet tuoleista ja tilalle tuli valkoiset pehmusteet terästettynä punaisilla ruuduilla. Nämä saavatkin olla pepun pehmusteena talven ajan.

Jälleen kerran kameran kehnous korostuu, mutta tässä kuitenkin otos kun tähdet ovat loistossaan pimeän aikaan.

 Nämä tähtöset näkyvät ihanasti tielle päin...sateessa napattu kuva, joten pahoittelut linssiin osuneesta pisarasta :) Viikonloppu on ollut touhua täynnä. Siivoilua, sisustamisesta, haravointia ja paljon muuta. Prinsessan päiväunetkin tuli hyödynnettyä tehokkaasti. Kauniit nauhat ja paperit kaivettiin esiin. Tänään käärittiin monta ihanaa lahjaa odottamaan aattoa.

Kynttilän valossa hiiren hiljaa, tuli ihan jännittävä olo itsellekin.

Tämä on odotus on sitä parasta aikaa ja minä ainakin aion nauttia siitä täysillä, joka päivä!

                                             -Ansku

4 kommenttia:

 1. Oih,ihanan näköistä! <3 Tunnelma välittyy tänne asti!:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit tähdet, ja voi kuinka ihana puusohva teillä onkaan!

  VastaaPoista
 3. Tuollaiset tähdet taidan hankkia itsellenikin, katsoin samantyylisiä Ikeasta...ei ku tuumasta toimeen;) Ihania nuo joululehdet...päivien piristys!

  VastaaPoista
 4. Ihania jouluisia pilkahduksia! Vai on siellä jo pakettejakin saatu käärittyä? Mullahan nuo pakettihommat jää yleensä aina viimetinkaan ;)

  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3