VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 15. lokakuuta 2011

Syksyisiä haaveita

Minttulan elämää antoi syksyinen haasteen ja toivoi, että kertoisin tämän syksyn haaveista ja hankinnassa olevista asioista.

Tänään täyttyi yksi haaveistani. Valaiseva valkoinentähti ja se pääsi heti olohuoneeseen pimeiden iltojen iloksi. Tämä toteutunut haave poiki uuden tähti haaveen ja ajattelin samaiset tähdet hommata isompana ruokailutilan isoihin ikkunoihin. VillaHovin tähdet näkyisivät talon julkisivupuolelta kauniisti tielle päin. Näitä en ihan vielä ripustaisi, mutta taidan käydä jo viikonlopun aikana valmiiksi ostamassa. Nyt kun niitä varmasti vielä kaupasta saa.

Jouluun tuntuu liittyvän nämä muutkin haaveet ja hankinnat...

GreenGaten pilkullinen vuoka saapui eilen Hoviin. CountryWhiten jouluisesta kartanosta löytyi myös tämä suloinen muki, harmikseni vain 1 oli enää jäljellä. Toista täytyy alkaa siis metsästämään, haave siis tämäkin :)

 Jouluiset Maileg paperipussit pääsevät ilahduttamaan lahjan saajia sitten aattona, suloisia!Samalla tarttui ihanaista joulua mukaan. Nimittäin ensimmäiset Maileg tontut. Nämä söpöläiset saavat toivotella tervetulleiksi kaapin kätköistä sitten kaikki vanhatkin tontut. Tovin kyllä saa tontut vielä odotella <:)

Ensimmäiset joululehdet on luettu ja kyllä se joulun odotus alkoi totaalisesti. Vanha kirja ja jouluinen lehti piti jo kaivaa iltalukemiseksi. Jouluiset ideat syntyvät siis pikku hiljaa. Vanhassa kiikussa possut kainalossa ja takkatulen lämmittäessa on näitä ilo lukea.


Suuret hankinnat talvea varten on jo tehty. Tamariksen saappaat löytyi Saksasta, tosin kuvasta poiketen tummanruskeana. Hulluilta päiviltä löytyi lämmin musta yli polven ylittyvä toppatakki. Vaikka kovasti yritin, ei hullujen päivien kuvastoa enää löydy netistä. Enkä itse ole nyt tosiaankaan kuvauskunnossa :). Eilen vielä hyödynnettiin Anttilan alepäivät ja ostettiin prinsessalle pinkit kuomat ja äitikin sai edullisesti vanhan nuhjaantuneen mustan villakangastakin tilalle uuden. Talvitamineet siis pitäisi olla nyt kunnossa.


 Kovin on siis jo joulu mielessä. Odotan hetkeä, kun talo hiljenee, sytytän kynttilät, laitan joululeyvn soimaan ja käärin ensimmäiset paketit.

Voi ihanuus tätä odotusta...Leppoisaa lauantaita ystävät hyvät!
                                                              -Ansku

1 kommentti:

  1. Kaunis tuo ovi ja tähti.
    Ja nuo Greengaten astiat, aivan ihania kaikki. Ei niistä osaa päättää mitä haluaisi... :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3