VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 1. toukokuuta 2018

Vappupäivän tervehdys VillaHovista

Tervehdys pitkästä aikaa täältä blogin puolelta. Bloggarin päivitykset ovat selkeästi vaihtuneet päivittäiseen instakuvavirtaan. Kuvajulkaisut ja tarinat ovat niin kätevä keino jakaa kuvia instassa, joten oikeaan kameraan tulee enää harvoin tartuttua. Tänään oli pitkästä aikaa päivä ilman suuria puuhia, joten kotoilupäivän kunniaksi tuli napsittua kuvia ihan kunnon kameralla.

Pääsiäisen jälkeen VillaHovissa on eletty kevätsiivouksen aikaa. Tavaraa on laitettu reilusti kiertoon ja suurimman muutoksen täällä on kokenut eteisaula. Siitä lähti iso kaappi kiertoon ja meiltä puolestaan sai uuden kodin leveä lipasto. Eteisen ilme raikastui kovasti, kun uuden huonekalun lisäksi muutosajurina oli purkillinen valkoista maalia.

Seuraava projekti on  jo suunnitteilla olohuoneeseen. Olen täysin kyllästynyt vanhaan tv-tasoon ja sen vierellä oleviin torneihin, jotka aikoinaan hankittiin kajareita varten. Nyt on uutta tasoa etsitty ja on taidettu viimein löytää mieluinen. Toivottavasti olohuoneenkin ilme uudistuu toukokuun aikana. Tv-tason lisäksi olkkariin on mielessä eräs toinenkin muutos, mutta katsotaan toteutuuko se ennen kesää.


Muutenhan tässä elo siirtyykin pikku hiljaa ulos. Kesäkukkia on jo ostettu ja istutettu, piha on haravoitu ja nyt odotellaan lämpimiä terassikelejä. Jotain kivaa muutosta voisi pihallekin miettiä, mutta ne muutokset alkavat varmasti muhimaan, kun pääsee paistattelemaan pihalle aurinkoon.

Vappuaatosta saatiinkin nauttia kauniissa aurinkoisessa säässä, kun taas vappupäivä on kostea ja kolea. Meillä päivä menee rennosti kotosalla kynttilöistä nautiskellen.

-Ansku

3 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja ihania nuo valkovuokot viimeisessä kuvassa :) Mukavaa viikon jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja tosi kaunis tuo uusi lipasto! Meillä on vielä haravoitavaa vaikka kuinka paljon. Nämä sateet ei vaan oikein auta tuossa puuhassa:) Ihania kevät päiviä sinne suunnalle<3

    VastaaPoista
  3. Niin kaunista että silmäni lepäävät. Teillä onkin jo vuokot kukassa. Mun vuokkoni uinuvat tuolla mullan alla. Ovat aika myöhäisiä. Meillä ei ole luonnostaan vuokkoja, vaan minunkin vuokot ovat etelä-suomesta kotoisin, mutta silti viihtyvät.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3