VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kevättä ilmassa

Voi miten paljon on päivä pidentynyt ja valoisuus valtaa kodin jo varhain aamusta. On kiva herätä uuteen päivään, kun nouseva päivä pilkistää verhon raosta ja työmatkan saa ajella aurinkolasit silmillä. Vielä kotimatkallakin saa nauttia valoisuudesta lumen lisätessä valonmäärää entisestään. Todella upeita ja kauniita pakkaspäiviä on ollut viime viikkoina.

Hiihtoloman VillaHovin väki vietti Espanjan auringon alla, siellä oli auringon lisäksi ihana lämpö. Kotiin oli kuitenkin kiva palata, vaikka pakkanen puraisikin aika napakasti koneesta ulos astuessa. Nyt täytyy nauttia näistä upeista talvipäivistä ja miettiä, mitä kaikkea kivaa sitä voi jo parin kuukauden päästä puuhastella pihalla luonnon vihertäessä.

Kotiin löytyi reissulta muutamia pieniä tuliaisia, jotka pääsivät ruokailutilan ja köökin iloksi. Näkyvin löytö oli tuo erittäin edukas puinen kello. Pidän kovasti sen yksinkertaisesta ilmeestä. Jo ostaessa tiesin, että se löytää paikkansa ruokailutilasta, jossa puunsävyjä löytyy monesta kohtaa.

















Jopas noita kuvia tulikin napattua, vaikka tuo valoisuus tuo aivan omat haasteensa kuvaamiselle. Isot ikkunat ja läpi talon kulkeva valo vaikeuttaa kuvien onnistumista melkoisesti. Vaikka kuvien laatu ei parasta mahdollista olisikaan, toivottavasti niistä välittyy VillaHovin valoisuus.

Loman jälkeistä viikonloppua on vietty rauhaisasti kotoillen ja ulkoillen. On nautinto tehdä viikonloppuisin pitkiä päivälenkkejä, joihin ei arkena ole mahdollisuus. Nyt taidan paistaa päiväkahville banaalilettuja ja lähteä vielä uudestaan ulos ennen pimeän tuloa. Auringon valosta ei voi saada yliannostusta :)

Iloa uuteen viikkoon,
Ansku

4 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma kuvissasi!!
    Niin se kummasti toi auringonvalo tuo lämpöä sydämeen ja
    piristää mieltä ; )
    Hyvää kevättalven aikaa... toivotaan, että aurinko paistaa paljon.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan valoisa ja keväinen Villahovi <3
    Niin kauniita yksityiskohtia ja kivoja reissulöytöjä!
    Tuo lämmin puunsävy sopii todella hyvin kotiinne!

    Iloisia kevätauringon lämmittämiä päiviä!

    VastaaPoista
  3. Vähän vihreää siellä täällä niin kummastipas tulee keväisempi tunnelma :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille ihanista kommenteista, bloggari on ollut saamaton vastauksissa, vaikka ihan jokaisen olen ilolla lukenut <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3