VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Siemennäkkäriä

Kyllä tuo aika rientää kovaa vauhtia. Tuntui, että eihän siitä nyt niin monta vuotta ole, kun Sauli valittiin presidentiksi. Kuusi vuotta on mennyt hetkessä. Tänään olisi taas vaalipäivä ja äänestämisen aika. Asumme koululle vievän tien varrella ja siellä on meidän äänestyspaikka. Vaalipäivisin on meidänkin tiellä liikennettä selvästi muita päiviä enemmän. Toivottavasti mahdollisimman moni aktivoituu ja huolehtii tärkeästä velvollisuudesta.

Ennen äänestämistä sain kuitenkin serkun kylään ja silloin kahvipöytään leivotaan aina siemennäkkäriä. Se on serkkuni suurta herkkua ja sitä on nopea leipoa. Pitkästä aikaa sai katettuakin kauniisti, kun tuntuu että joulun jälkeen on vierailut ja herkutteluhetketkin olleet vähissä. Pöytään pääsi myös eilen Pihapuodilta löytynyt raidallinen lasikannu. Kannujahan minulla on paljon ja pitkään olen pystynytkin olemaan etten ole ostanut uusia kannuja. Tämä kevään iblaursenin uutuus kuitenkin tarttui mukaan.  Sitä on helppo yhdistellä eri kattauksiin. Kannut ovat kyllä käteviä myös maljakkoina, johon niitä paljon käytänkin.


Pihapuodin muista löydöistä kerronkin seuraavassa postauksessa lisää. Kevään uutuudet  nimittäin hurmasivat ja toivat ihanaa uutta ilmettä kotiin.

Nyt nautimme jälleen lumisateesta ja toivotaan talven tulevan takaisin tänne eteläänkin. Mielellään kolaisin ennen äänestysreissua ja löylyjä.

Sunnuntaiterkuin,

Ansku


6 kommenttia:

 1. Kaunis ja harmooninen kattaus!
  Sinulla on niin ihana koti:)
  Mukavaa alkanutta viikkoa! Talvi tulee kyllä takaisin:)

  VastaaPoista
 2. Linda decoração. Amei. Tudo branco.
  Tenha uma ótima semana.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kattaus, kaunis koti.
  Siemennäkkäri on hyvää, mäkin oon tehnyt.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3