VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Keväinen valo

Uusi vuosi on startannut, joulu on siivottu ja loppiainenkin vietetty. Kotiin tuli valoisuus ja selkeys, tuntuu hyvältä, vaikka niin kovasti joulun tunnelmastakin pidän. Alkanut vuosi on alkanut keveillä eväillä ja kuntoilun kasvattamisella, mikä kumma se onkaan kun tuntuu, että jouluna pitää tankata ja varastoida noita herkkuja sohvalla pötkötellen. Tosin täytyy kyllä myöntää, että pitkä joululoma teki todella hyvää. En muista milloin olisin osannut rentoutua noin hyvin ja nauttia lomailusta ilman turhia kiireitä ja paineita.

Uuteen vuoteen on myös liittynyt uusi työ, jota on nyt viikon verran harjoiteltu. Hurjan mielenkiintoista ja innolla odotan uuden oppimista. Tammikuu on siis alkanut kaikilla tavoin virkistävissä merkeissä. Kun vanha työ laitettiin vuodeksi pakettiin ja uusi alkoi, niin varmaan tuo joululomakin tuli otettua rentoutumisen ja muutokseen valmistautumisen kannalta.















Tänään on pitkästä aikaa paistanut myös aurinko ja päivä on ollu ihanan valoisa. Aurinkoa ei ole tänä talvena kovin paljon näkynyt ja välillä tuntuukin, että kaikki päivät ovat yhtä harmaata sumua. Harmi vaan kun meillä täällä etelässä ei ole laisinkaan lunta, talvi ei jotenkin enää edes tunnu talvelta.

Antoisaa alkanutta vuotta,

Ansku


2 kommenttia:

  1. Ihanan valoisa ja upea villahovi! <3
    Kyllä se avaruuden tunne ja selkeys aina joulun jälkeen tuntuu hienolta, vaikka joulu onkin vuoden ihaninta aikaa!

    Kunpa tosiaan lunta saataisiin kunnolla talveksi eteläänkin, ja paljon näitä ihanan aurinkoisia päiviä!

    Iloa uuteen arkeen sinne! <3

    VastaaPoista
  2. Sulla on aina yhtä siistiä ja kaunista.
    Meillä on tällä hetkellä todella paljon lunta ja niin kaunista. Toivotaan teillekkin sinne lunta.
    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinnekkin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3