VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 9. syyskuuta 2017

Juhlatunnelmaa

Jopas onkin edellisestä postauksesta vierähtänyt aikaa. Tänään olikin erityisen hyvä syy napata kamera ja päivittää blogia. Meidän Tinttaralla nimittäin juhli tänään 9 vuotis synttäreitä. Virallinen juhlapäivä on maanantaina, mutta tänään juhlittiin kummien ja sukulaisten kera, huomenna talon valtaa 10 yhdeksän vuotiasta neitiä.

Tänä vuonna juhliin ei enää rakentunut mitään erityistä teemaa, mutta neidin lempiväriä tuotiin somisteissa esille. Uusimmasta kotivinkistä nappasin karoffeekakun juhlapöydän kruunuksi. Meillä lapset eivät kakuista välitä, joten tämä oli hyvä valinta aikuisten juhlaan. Kakku oli suht pieni, mutta riitti silti hienosti kaikille vieraille.

Juhlapöydän antimista löytyi makean kakun lisäksi kinkkupiirasta, marjapiirakkaa, cocktailpiirakoita ja -tikkuja sekä juustoja. Ruokapöydälle sai jäädä neilikoista ja eucalyptyksen oksista tehty kimppu. Sen ympärille nostettiin pienet naposteltavat käden ulottuville. Kaikkea tarjottavaa oli riittävästi, jopa vähän liikaakin ja vieraat saivat viedä antimia kotiin vietäväksikin.


Olipa kiva pitkästä aikaa leipoa herkkuja pöytään ja nähdä läheisiä herkkupöydän äärellä.

Huomiset juhlat taitavat olla hiukan vauhdikkaammat , ääntä ja eloa tulee  taatusti VillaHoviin.

Viikonlopputerkut täältä juhlahumun keskeltä,

Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3