VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 12. syyskuuta 2017

Avohyllyt

Olen pitkään haaveillut keittiön avohyllyistä, toisaalta kuitenkin nykyinen keittiö miellyttää minua muuten. Ruokailutilan seinälle hyllyjä olen suunnitellut, mutta seinällä ollut lautashylly oli pitkään toteutuksen tiellä. Kunnes toissa viikonloppuna päätin aamutuimaan tyhjentää seinän ja kaivaa maalipurkin esille. Maalin kuivuessa kurvasin k-rautaan hylly ostoksille. Puulevyihin ja clasulta löytämiini kannakkeisiin vaan maalia pintaan. Haastavinta toteutuksessa oli maalin kuivumisen ja hyllynasentajan odottaminen golfkentältä. En aivan luottanut omaan mittaus- ja poraustaitoon, vaikka pora kädessä tukevasti pysyykin.

Hyllyt olisi voineet olla leveämmätkin, mutta kivan kevyet myös noin. Jos hyllytilaa tarvitaan lisää, on tuohon helppo vaihtaa levyemmät ja syvemmät lankut. Sivupöydän päälle saa nyt rakennettua tilavammin asetelmia, avohyllyille pääsivät valkoiset kokon kupit ja iittalan kastehelmi lasit muiden kauniiden astioiden viereen. Kesällä ostettu klipsivalaisinkin asettuu hyllyn reunalle kauniisti.  Pidän niin kovasti kauniista astioista, ettei niitä malta piilottaa kaappiin ovien taakse.


Keittiö ja ruokailutila ovat aivan vierekkäin, joten hyllyt toimivat täydellisesti tässäkin tilassa. Siitä on helppo nostaa mieluisia astioita suoraan pöytään kattausta tehtäessä.

Valkoiset neilikat ja eucalyptuksen oksat ovat tämän syksyn ehdoton lemppariyhdistelmä leikkokukissa. Neilikat saa edukkaasti ruokakaupasta ja kukkakaupastakin yksittäin ostetut eucalyptuksen oksat eivät monta euroa maksa.

Tämä muutos ei montaa kymppiä maksanut, joten onnistuneet lopputuloksen lisäksi myös edullisuus saa hymyn huulille.

-Ansku

4 kommenttia:

 1. Hienot hyllyt olet ostanut! K-raudassa oli yksi toinenkin kiva hyllyjuttu, kun mietin ostanko meille lattialle tulevan avohyllyn vai seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lankkua ostin ja niistä rakensin hyllyt :)

   Poista
 2. Tuli jotenkin raikas, vaikka kiva oli kyllä ennenkin
  Mukavaa keskiviikko päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, itsekin pidän tuosta tilan raikkaudesta ja väljyydestä, vaikka tavaraa on edelleen paljon :)

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3