VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 24. helmikuuta 2017

Kiireetön loma

Meidän lomasta tulikin leppoisa ja varsin kiireetön. Toisaalta ei meillä mitään valmista ja aikataulutettua suunnitelmaa ollutkaan, mutta ajatuksissa olimme jotain pientä reissua pohtineet sukuloinnin lisäksi. Savon reissun jälkeen olemme neidin kanssa toipuneet flunssasta. Kuume ei meitä sentään kaatanut, mutta nenä vuotaa, röhitään ja jäseniä kolottaa. Ajatus oli lähteä pienelle laivareissulle, mutta se ei millään houkuttanut puolikuntoisena. Sen pidemmälle ei kyllä näillä hiihtolomaviikon hinnoilla kannata lähteä etenkin jos vasta tässä vaiheessa on lomaa varaamassa. Ajateltiin säästää roposet ja päätimme panostaa ensi talven reissuun hiihtolomaviikon ulkupuolella.

Meidän aikuisten työ on hyvin aikataulutettua aamusta iltaan. Lomalla jäädessä menee hetki, että siitä osaa päästää irti. Kun pääsee kotoilun ja kiirettömyyden makuun, alkaa hyggeily tuntua erittäin mukavalta. Silloin jo viikon loman aikana pääsee hyvin rentoutumaan, mieli ja kroppa huilaa kunnolla.


Sen kyllä tietää, kun sen kokee. Hygge on lempeää tunnelmaa, elämästä nauttimista, mukavuutta, rentoutta ja läsnäoloa. Takkatulen tuijottelua, kul ulkona riehuu myrsky.
- Meik Wiking -Ihanaa viikonloppua ja rentouttavaa lomaa uusille lomalaisille,


Ansku

5 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia keittiökuvia <3
  Joskus loma pitää ottaa ihan lomana :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania kuvia! Teidän keittiö näyttää juuri sellaiselta, että vain seisoisin ja katsoisin tavaroita uudelleen ja uudelleen. Ihan niinkuin jossain sisustusliikkeessäkin, missä on paljon kaikkea kaunista. Ja sitten taas kierros uudelleen alusta. :D

  Minä olen vähentänyt hirmuisesti tavaraa pöydiltä, jotenkin pystyn hallitsemaan nyt kaikkea paljon paremmin. Mutta, ihailen silti juuri tuollaista. Ehkä se idea onkin tuossa, kun teillä on kaikki niin valkoista. Meillä on paljon ruskeaa, valkoista, mustaa jne. Se ei ole niin rauhallinen silmälle. :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi tuota Villahovin keväistä valoisuutta ja kauneutta <3
  Mukavaa arkeen paluuta ja auringonpaistetta päiviin!
  Kiireetön ja stressitön loma on täälläkin toiveissa ja suunnitelmissa, jollakin pikkureissulla höystettynä :)

  VastaaPoista
 4. Ogni dettaglio parla dell'amore che hai per la tua casa. Un'esplosione di calore, dolcezza, delicatezza. Complimenti, davvero ♥. Paola

  VastaaPoista
 5. Onpa taas niin kaunista! ♥ Ihanan valoisaa ja valkoista. Tuo lyhty on hieno.
  Mukavan aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3