VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Ripaus sinistä

Talven jälkeen tuntuu, että värit palaavat jälleen osaksi kotia ja vaatetusta. Mustat vaatteet eivä tartu mukaani enää kaupassa, sinisen eri sävyt ovat löytyneet vaatekaappiin jäädäkseen. Sinisessä on muuten valtavasti kauniita eri sävyjä..hempeän vaaleansinisestä, sähkösiniseen ja ihanaan laivaston siniseen.

Orvokkien innoittamana teki mieli laittaa sinistä myös ripauksena ruokailutilaan ja keittiöön. Yhden orvokin siirsin pihalta vaa'an päälle ja kaivoin viime keväänä ostamani greengaten ihanan kesäiset kahvikupit esille. Ib Laursenin kaunis peitto ja sävyyn sopivat tyynyt nostin puusohvalle. Jotenkin puusohvan alla oleva sininen puinen matkalaukkukin koroistui kauniisti. Pienillä muutoksilla ja kaappeja kaivamalla sai kesäisen mummolafiiliksen kotiinkin.















Muutosta tehdessä tuli samalla sommiteltua kesäistä kattausta. Melkein kaivoin jo pakkasesta mustikoita piirakkaa varten, mutta maltoin kuitenkin mieleni. Tehdään piirakat sitten, kun saadaan kattaa kahvit aurinkoiseen Hoviljonkiin. Toisaalta sateiseen sunnuntaihin sopisi kyllä makoisa mustikkapiirakka päiväkahvin kaveriksi...

-Ansku

2 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3