VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kevät ja kukkaset

Joka kevät tuntuu, että kesäkukkaset tahtoisi ostaa aina vain aikaisemmin. Silti aina pelkään niitä yöpakkasia, mutta siitäkin huolimatta kukkia on saatava. Kukittelu alkaa narsisseilla ja orvokeilla, mutta tänään uskaltauduin jo ostamaan pelargonioita. Vaaleanpunaisia ja valkoisia pelaguita ostin keittiön ikkunalle ja portaille, siitä ne on tarvittaessa helppo käydä peittelemässä. Muutenkin olen huomannut, että ne viihtyvät parhaiten katoksen alla sateilta suojassa.


Portailla olleet narsissit nostin Lillahovin portaille ja vanhan pyörän kyytiin, siellä ne ilahduttavat vielä pitkän tovin. Odottelen kovasti, että saisimme talon ja aidan maalauksen alulle. Kun talo ja aita on pesty sekä maalattu, voi harkita terassin öljyämistä. Pesusta kun tahtoo tulla mahdottomasti likaa talon ympärille.

Pikku hiljaa alkaa nurmikin vihertää, vaikka meinaakin tuo sammal valloittaa meidän pihan ihan kokonaan.


Kyllä ne kukat vaan antaa minulle valtavasti voimaa. Voisin puuhastella pihalla kukkien kanssa loputtomasti. Kukkia ostaessa tuntuu, ettei panos mene koskaan hukkaan. Ja mikä parasta, tätä kukkahulluutta saa jatkaa koko edessä olevan kesän.

Kevät ja kukkaset...ihan parasta...

Ihanaa viikonloppua,

Ansku

5 kommenttia:

 1. Kyllä kukat kuuluu kesään kodin terasseille tai jos viitsii penkeissä kasvattaa.Meillä on helppoja monivuotisia penkeissä ja suht vaivattomia kasvattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kukat vaan kuuluvat kesäiseen pihaan, eihän ilman niitä voisi elää :)

   Poista
 2. Kyllä kukat kuuluu kesään kodin terasseille tai jos viitsii penkeissä kasvattaa.Meillä on helppoja monivuotisia penkeissä ja suht vaivattomia kasvattaa.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania nuo kesäkukat! Kauniita kuvia ja nuo pelargoniat on niin <3! Meilläin olisi tänä kesänä talon maalausta ainakin osittain. Kun vaan pääsisi alkuun. Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita <3 Täällä alkaa näyttää lupaavalta tuon maalausprojektin suhteen, ehkä se alkaa jo ennen kesähelteitä :D

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3