VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pihalla

Tervehdys pitkästä aikaa. Jopas venähtikin postausväli yllättävän pitkäksi. Puuhaa ja touhua on riittänyt, joten on jäänyt kuvaamiset ja höpinät sikseen. Tämä kevät saa loputkin laiskottelevat solut liikkeelle ja tekemistä tuntuu tulevan eteen kokoajan. Toppavaatteet on varastoitu, kaappeja siivottu ja pihaa raivattu.

Viime sunnuntaina sain muutaman tunnin oma aikaa ja päätin lähteä käymään muutamassa kaupassa. Omenapuun alla ollut vanha puutarhakalusteen sohva oli tullut tiensä päähän ja alkoi olla jo kovin vaarallinen lapsiperheen pihassa. Lahonnut ja naulainen sohva sai siis purkutuomion ja jotain oli saatava tilalle. Hobbyhallin mainoksesta olin bongannut suloisen rautasohvan, joten se oli käytävä katsomassa livenä. Ja sehän hurmasi hetkessä ja päätyi ostoskärryyn. Se oli kuin tehty tuonne omenapuun juurelle. Enää puuttuu vain aurinko, lämpö ja vehreys...vielä on piha kovin karun näköinen ja aitakin uutta maalipintaa vailla.














Samalla reissulla piipahdin Plantagenissa, kevään ensimmäiset orvokit mielessä. Sieltä löytyi myös suloiset puukorit, joihin orvokit oli kiva asetella pihalle. Toisen korin laitoin tuohon portaan pielessä olevan kelkan reunalle ja toinen pääsi hyllyn reunalle Hoviljongin kulmalle. Näin saatiin pihalle keväistä kauneutta. Nyt jaksaa taas odotella kesäkukkien ostoa ja istuttamista, kun on hetkeksi saanut sormet multaan.

Viikonloppuna toivottasti aurinko lämmittäisi ja puuhat pihalla saisivat jatkoa. Pihapuuhien lisäksi jännäämme poikien pelejä SM finaalissa, hurjaa jännitystä siis tiedossa.

Ihanaa viikonloppua...nautitaan!

-Ansku


8 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia.
    Ihana kun orvokit on tulleet kauppoihin, mäkin ostin oikein tumman liloja orvokkeja. Ihan totta nyt jaksaa odottaa oikeita mullasta nousevia kukkia ja pakkasettomia öitä.
    Hyvää viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Aurinkokujalla, kevät on kyllä niin ihanaa aikaa ❤️

      Poista
  2. Kauniilta näyttää. Ihania postauksia meiltä ja matkalta :) Oli meillä taas mukava reissu !
    Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä poikien peliin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Kamu ❤️ Reissu oli kyllä ihana. Ja kiitos tsempeistä, ne selvästi auttoi kun kultaa tuli ❤️

      Poista
  3. Kyllä tuo rautasohva on nätti. Minäkin huomasin sen Hobby Hallin luettelosta ja tilasin itselleni ja toisen tyttärelleni. On hyvälaatuinen ja ei ollut kalliskaan.
    Orvokit on niin kauniita, jokohan niitä uskaltaa ulos laittaa vai paleltuuko ne.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Onpa kaunista!
    Taitaa olla pakko itsekin hakea orvokkeja, vaikka olen niitä vähän vielä kartellut pakkasten vuoksi.... =)
    -Vivi, verkkojavesilla.blogspot.fi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orvokit ovat kyllä sinnikkäitä kukkia, niitä ei pienet pakkaset hetkauta ;) Hyvää viikonloppua!

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3