VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ilta-aurinko

Ilta-aurinko valaisee VillaHovin etupihan kauniisti keväisin, kun puissa ei ole vielä lehtiä. Kesälläkin toki aurinko lämmittää ja valaisee, mutta silloin se ei pääse niin kauniisti tuomaan valoaan tuuheassa lehdessä olevien puiden välistä. Keväällä piha kylpee valossa ja tuntuu että koko talo loistaa.

Työpäivän jälkeen voisi vain kävellä pihalla ja ihastella kauneutta ympärillään. Sunnuntain sateisena päivänä tienoo näytti kovin harmaalta ja erilaiselta. Kyllä auringolla on todella voimaannuttava vaikutus. Kameran kanssa voisi kävellä kuvia räpsien pitkät tovit, sillä näitä kuvia tuli postattuakin reippaanlaisesti.Lämpömittari on kivunnut jo usena päivänä yli +10 'c ja luonto on sen myötä alkanut vihertää. Kaikki lumi on jo täältä sulanut pois, kukkapenkistä kurkistaa uutta elämää ja muutamissa pensaissa on jo isot silmut kasvamassa. Kevään lapsena elän kyllä tätä vuoden aikaa niin täysillä ja valosta nauttien.

Aurinkoisia kevätpäiviä,

Ansku

3 kommenttia:

 1. Ihanat kukkaset♡ täällä ei ole vielä vihreydestä tietoakaan mutta ihana tietää,että pian se koittaa. Ihanaa päivää♡

  VastaaPoista
 2. Sulla oli jo niin paljon kukkia. Täälläkään ei vielä ole vihreää ja luntakin on pohjosen puolella. Mutta kyllä se tännekkin koittaa, kevät.
  Hyvää keskiviikko päivää sulle!

  VastaaPoista
 3. Täällä lännessä on kovin kylmää ja öisin menee pakkaselle, joten mulla on vasta ollut perunanarsissit ja helmililjat ulkona... viikonloppuna ajattelin hakea orvokkeja. Niistä tykkään tosi paljon... kauniin näköisiä ovat kukat ovipielessäsi : )

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3