VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kahvipurkki

Voihan sateinen ja harmaa lauantai. Ei juuri tee ulkoilemaan mieli. Aamupäivästä kävin viemässä tavaraa kirpputorille ja samalla piipahdin muutamassa kaupassa. Teinkin kivan löydön alepöydästä. Kultakeramiikan tuotantoa olevan, vanhan tyyliseksi tehdyn kahvipurkin. Valkoista kestävää posliinia, jossa kaunis sininen kuviointi.  Tämä on kuin tehty VillaHovin keittiöön, eikä maksanut kuin reilun kympin. Ihana löytö!

Viikolla huomasin kaupassa tuoreen Jeanne d' Arc Living lehden pääsiäisnumeron. Sen kaunis ja herkkä kansi veti heti puoleensa. Nämä lehdet hurmaavat minut aina, pullollaan ihania kuvia. Nyt taidan ottaa kivan asennon sohvannurkassa ja selailla tämän tuoreen lehden uudestaan, jospa sieltä löytäisi kivoja ideoita pääsiäiskoristeluun.











Huomenna onkin tiedossa jännä päivä, silloin tällä seudulla virvotaan. Pieniä trulleja on liikenteessä, joten suklaamunavarastot on täytetty. Oman pikku noidan oksat on koristeltu ja asun on valmiina odottamassa aamua. Jännittävä sunnuntai siis tiedossa!

Ihanaa viikonloppua,

Ansku



9 kommenttia:

  1. Minäkin aina hullaannun noista lehdistä. Välillä ne ovat ihan vaan sisustuselementtinä, joskus nostan sivuun. Niitä voi katsoa aina uudelleen ja uudelleen vaikka olisivat vanhempiakin.

    Ihana pääsiäiskuva tuossa bannerissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heitin sinua vielä blogihaasteella! ;)

      Poista
    2. Kiitos Anne, nuo lehdet ovat kyllä monikäyttöisiä ja niin ilo silmälle.

      Pitääpä kurkata blogihaasteesti ja toivoa, että onnistuisin siihen vastaamaan...vähän on huonoa kokemusta ;)

      Poista
  2. Niin kaunis kahvipurkki ja kauniita tavaroita esillä muutenkin <3 Sisustuslehdet ovat kyllä himottavia! Ja tietyn tyyliset lehdet ovat niin ajattomiakin, että niitä vanhempiakin numeroita tulee selailtua tämän tästä. Rentouttavia viikonlopun hetkiä sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksat Kaaru <3 Pienillä jutuilla saa kyllä kaunista aikaan ja kiva on itseään hemmotella <3

      Poista
  3. Ihana purkki ja ihanaa sinistä jälleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa...mä olen nyt jotenkin niin hurahtanut tuohon siniseen ;)

      Poista
  4. Instan kautta löysin tänne ja taidanpa jäädä lukijaksi :) Kivoja kuvia sinulla täällä! Tervetuloa vastavierailulle tuoreeseen blogiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Pia, kun löysin VillaHoviin. Toivottavasti viihdyt. Ja kiitos kutsusta, minäpä tulen piipahtamaan :)

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3