VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Keväisen keltaista

Oi ihana ja aurinkoinen kevät. Aivan mielettömän säät on ollut viime päivinä ja aurinkoenergiaa on saatu kunnolla. Suloiset tetenarsississit on istutettu oven poskeen ja keittiönikkunalle. Soikeaan sinkkisaaviin istutin narssien lisäksi yhden murattikaaren ja koristelin istutuksen pihalta löytyneistä risuista. Asetelman nostin oven pieleen vanhan ja elämää  nähneen tuolivanhuksen syliin.

Muutama kukkanen piti ostaa myös sisälle. Näitä löytyykin nyt monista kaupoista ja todella edukkaasti. Keltainen piristää ja tuo kivaa väriä kotiin. Keltainen on kyllä todella iloinen väri. Pienet suloiset minibanaanitkin tuovat hymyn huulille niitä katsoessa.Pihalla on puuhailtu muutenkin. Lumet ovat jo sulaneet ja alkaa olla pihan siistimisen aika. Nurmikko on vielä osittain jäinen ja märkä, mutta pian varmaan voi koko pihan haravoida.

Muutaman viikon päästä saammekin viettää jo pääsiäistä. Neidin kanssa haettiin tänään korillinen pajunkissoja, joten askartelutalkoot on meillä tiedossa. Virpomista odotetaan jo kovasti.

Nyt nautitaan leppoisasta viikonlopusta kotosalla!

Iloa ja energiaa viikonloppuusi,

Ansku


13 kommenttia:

 1. Voi kunpa meidänkin pihalta alkaisi lumet sulamaan - olisi jo niin suuri hinku päästä siistimään pihaa! ♥ Me ollaan täällä päin melkein ainoat joiden pihalla on vielä täysi talvi, kun muualta on jo lumet sulaneet, joten saa kuunnella naapureiden vitsailua aina tasaisin väliajoin.. ;)

  VastaaPoista
 2. Ansku, niiden koristelu on kaunis !!! joukossa kevät on jo siirtynyt kaikkialla sinf raikas ja harmoniset värit !!!kaunis viikonloppu haluaa Angie Saksasta

  Halusin seurata näitä Instagram, mutta linkki ei toimi !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danke schön Angie. Try to find me #villahovinansku from Instagram 😊

   Poista
 3. Niin kauniita asetelmia ja kuvia<3 Täälläkin lumet ovat sulaneet, joten pihahommat ovat pikkuhiljaa täälläkin käynnistymässä:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos SisustEllen, ihanaa kun kevätpuuhat lisääntyy 😊

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis blogi täältä löytyikään! Selasin blogiasi jo hieman taaksepäinkin. Tänne täytyykin tulla ihan ajan kanssa lueskelemaan :) kauniita asetelmia olet tehnyt ruukkunarsisseista. Tykkään! Niin ihanan keväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Kaaru, kiva kun löysin VillaHoviin, toivottavasti viihdyt <3

   Poista
  2. Ahmin blogisi läpi, niin kauniita kuvia ja yksityiskohtia! Tervetuloa vastavierailulle blogiini :)

   Poista
 6. Niin viehättävä blogi.. ♥♥ Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3