VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tunnelmaa

Voi että miten iltaisin on niin kiva sytyttää kynttilät, tunnelmavalot ja takka. Kynttilöitä kuluu mahotonta vauhtia ja täydennyskierrokselle on pian lähdettävä. Kynttilän valossa on vaan niin ihana tunnelma!

Uusi kaappinikin sai isännän asentamana valon sisälleen. Nyt illan hämärässäkin voi ihastella kauniita astioita. Ensimmäinen valosarjakin pääsi ruokailutilaan lyhdyn sisälle valoa tuomaan. Ihanaa lämpöä pimeisiin iltoihin.Tahtoisin vain käpertyä sohvan nurkkaan peiton alle, lenkkeilemään en millään haluaisi lähteä syysiltaisin. Kotoilu tuntuu niin paljon kivemmalta. Jouluttaakin jo, ensimmäiset lahjatkin on piilotettu sängyn alle. Odotan niin kovin syksyn uusia joulukirjoja, saisi fiilistellä ihan kunnolla. Kun jotain tärkeää odottaa, tuntuu ettei posti kulje laisinkaan < :)

Tunnelmallisia iltoja jokaiseen kotiin!

-Ansku13 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihanaa fiilistä! Niin täälläkin kynttilöitä kuluu kilo kaupalla!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia!
  Kotoilu on niin ihanaa:) Ja joulujutut on täälläkin jo mielessä:)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sanos muuta...ja kynttilöiden lisäksi suklaata kuluu ennätysvauhtia...puuh..ja joulukin on vasta edessä! Ei ole hyvä kombi liikkumattomuus, mässäily ja löhöily ;)

  Mäkin juuri ajattelin, että voisi jo hakea pikku hiljaa linnunhäkin ja lyhdyt terassilta sisälle, ja viritellä vähän lisää tunnelmanluojia tänne sisätiloihin. Lintuhäkissä mulla oli viime talvena valosarja sisällä. Toisaalta taas, meillä on vielä tosi lämpimiäkin päiviä ja eilen leikkelin kuivuneita kukkia pelargonioista ja sain huomata, että vieläkin pukkaa uutta nuppua vaikka kuinka! Kun vaan ei routa joku yö niitä tappaisa. Pitäisköhän ne ottaa sisälle kukkimaan viimeiset kukkansa..?!
  Ihanan tunnelmallista siellä Villa Hovissa, en yhtään ihmettele, ettei lenkkeily houkuta sohvaan käpertymisen rinnalla!
  Mukavaa viikon jatkoa! Halipus <3

  VastaaPoista
 4. Hih, Villahovissa on niin samat tunnelmat kuin Pilvenhattarallakin! "Melkein samanlaisen" postauksenkin näemmä tein ;)

  Meilläkin ekat tunnelmavalot olkkarin nurkassa ja kynttilöitä palaa joka paikassa. Hirveä määrä niitä vielä talven aikana tulee kyllä palamaan savuna ilmaan, mutta tunnelma on taattua :)

  Lenkkeilyinto hiipuu ( tosin onkohan mulla sitä lenkkeilyintoa koskaan )? Mutta sisustusinto se vaan yltyy! Villahovissa on ainakin tooosi kaunista ja tunnelmallista! Ja ihanat noi lyhdyt!

  Ps: Kirjaa ootellaan kovasti täälläkin ;)

  VastaaPoista
 5. Kauniit valot kaapissa! Samat fiilikset, kotipuuhat ovat parhaita!

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit kuvat<3 Juu kynttilöitä menee;)) Olisi kiva tehdä niitäkin itse, vielä tässä kerään rohkeutta ja jotain kamalaa kattilaa jossa "keittojani sekoittelen". Saas nähdä mitä vuotta sitten elellään kun käyn tuumasta toimeen, meinaan se löhöasento houkuttaa täälläkin:))

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tunnelma kauniissa kuvissasi!

  VastaaPoista
 8. Ihania tunnelmakuvia:) On tämä syksy vaan ihanaa aikaa! Minäkin olen jo kovasti poltellut kynttilöitä ja oikein päivällä odotan, että tulisi ilta ja pääsisi viltin alle tunnelmoimaan:) Jouluakin odotan jo kovasti:) Mukavaa viikon jatkoa sinulle<3

  VastaaPoista
 9. Voi ku ihanan tunnelmallisia kuvia!! ♥

  VastaaPoista
 10. Ihania tunnelmakuvia <3 ! Juu kyllä kotoilu on mukavaa ja eihän tässä nyt niin kovin pitkä ole sinne jouluunkaan :)

  VastaaPoista
 11. Niin kaunis koti sinulla! Täytyy ehdottomasti lisätä sinut heti suosikkeihini! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3