VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Välillä kotona

Kesäloman ensimmäinen reissu on tehty. Eilen saavuimme kotiin ja pyykkäys käynnistyi välittömästi, jotta keskiviikkona kaikki on jälleen puhdasta ja valmiina Köpikseen.

Pientä kivaa tarttui matkaan eri kaupungeista. Reissussa on ihanaa, kun saa ihastella erilaisia liikkeitä ja niitten kauniita tavaroita. Jyväskylän Puttipaja liikkeestä löytyi uusi ihana astiasarja, valmiiksi vanhan näköinen ja kulunut. Astiat ovat posliinia ja ihan konepestävät. Näyttävät ihanasti vanhoilta emaliastioilta. Ja vaikka sarja oli uutuus, se oli kesäalessa -40%. Näille ei siis jäänyt paljoa hintaa ja ihastuin näihin niin kovasti, että äitikin sai samanlaisia astioita mökille.


Suonenjoelta vanhan tavaran liikkeestä lähti matkaan pieni vanha ikkuna. Maitotonkka ja kauha löytyi jo ennen reissua paikalliselta kirppikseltä. Viime kerralla kauhistelin noita kirpparin hintoja, niin ei ainakaan Jyväskylän eikä Suonenjoenkaan hintataso mitään erikois halpaa ollut. Tosin ehdin vain parilla kirpparilla piipahtamaan, mutta hinnat ovat kohonneet sielläkin suunnalla...harmi!


Ennen reissuun lähtöä katselin huuto.netin tarjontaa tuolien osalta. Tämän onnistuin huutamaan itselleni 6 eurolla ja hain sen tänään kotiin. Tämä ilta meneekin pyykkäyksen ja pakkailun lisäksi maalauspuuhissa. Oranssi saa väistyä valkoisen tieltä. Tuolin muoto on minusta todella kaunis.


Reissussa ei paljon kameralla tullut kuvattua, mutta Jyväskylän Peukkulasta piti napata pari  kuvaa. Nämä otokset ovat Prinsessa Ruususen talosta, oli niin suloista ja oman näköistä, että heti alkoi kamera räpsimään. Kovin oli suloinen tupa. Äiti ja neitikin ihastui :)

Nyt muistikortti tyhjäksi ja uusia lomakuvia napsimaan.


- Ansku
9 kommenttia:

 1. Suloinen astiasarja, kertakaikkiaan!

  Ja miten ihastuttava Ruususen talo, en yhtään ihmettele kameran räpsimistä ;D

  VastaaPoista
 2. Upeita ostoksia! On kiva tutustua uusien kylien ja kaupunkien kirppiksiin. Lahdessa kävin neljällä eri kirppiksellä, ne olivat todellisia pettymyksiä. Ei ole Tuusulan Femmatorin voittanutta =D

  VastaaPoista
 3. Ihanat emaliastiat ja niin kaunis tuoli! Hyvä huuto! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat ostokset. Ja mulla on kanssa tuo ikkunavimma;))

  VastaaPoista
 5. Astiasarjassa on kyllä todella sitä jotain:) ...ja kirppislöydöt ovat aivan ihania ja kauniisti kuvattuja.
  Kesähaleja♥

  VastaaPoista
 6. Puttipaja on aivan ihana paikka! Voi mitä ostoksia <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3