VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kirppistelyä ja pakkailua

Loma on alkanut mukavilla pikku puuhilla. Pyykkäystä, asioiden hoitoa, shoppailua ja lautapelejä...kaikkea sopivassa suhteessa. Eilen kierros kirppareita, alennysmyyntejä ja tänään on tiedossa pakkailua. Huomenna starttaamme, ensin Jyväskylän kautta Siilinjärvelle ja sieltä Suonenjoen kautta Varkauteen. Sisaruksia, serkkuja ja monta monta mummolaa :)


Kipparilta löytyi suloinen maitotonkka, vanha kauha, silitysrauta ja valkoinen pinnatuoli. Tällä kertaa kuvaan pääsivät tonkka ja tuoli. Muita aarteita esittelen myöhemmin. 

Olisipa kiva ehtiä reissulla piipahtamaan eri kaupunkien kirppareilla, savon suunnalla saattaisi hinnatkin olla vielä maltilliset. Täällä pääkaupunkiseudulla kirpparit alkavat hinnoitella tuotteet jo aivan ylihintaiseksi...koko ajatus kierrättämisestä ja kirppistelystä kärsii moisesta touhusta!

Vanhoista aarteista tosin olen hiukan enemmän valmis maksamaan, mutta vain hiukan!

Nyt alkaisi pakkausurakka...se on reissaamisen tylsin osuus. Mutta sekin unohtuu hetkessä, kun koko perhe on tien päällä!

Kesä Suomi ja sukulaiset täältä tullaan!

-Ansku8 kommenttia:

 1. Kannattaa pysähtyä täällä Keski-Suomessa :) Blogissani olen esitellyt pari vanhanajan sisustuspuotia, jos ne kiinnostavat. Myös Jenna blogissa Pieni onnenpesä
  http://pienionnenpesa.blogspot.fi/
  on esitellyt Jyväskylän kauppoja.
  Valitettavasti minusta hintataso on täälläkin korkea, tosin en tiedä mitä se sitten on siellä pääkaupunkiseudulla.. Esim tänään taas järkytyin mitä pyydetään vanhoista ikkunoista, ovista, Riihimäen lasitölkeistä ja matkalaukuista.. :(

  Mutta mukavaa lomaa ja onnistunutta reissua!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa ja reissua koko perheelle!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja niin ihania kaikki esineet kuvissasi!
  Oikein mukavaa lomareissua!

  VastaaPoista
 4. Olet oikeassa että kirppareiden hinnat ovat menneet överiksi..se perusajatus on karitunut pois kun hinnat menevät pilviin..
  Minun enoni nukkui pois ja aloin tyhjäämään hänen asuntoaan ja soitin kippikselle että tulisiko ne hakemaan loput huonekalut se oli pelastusarmeijan kirppis ja he tulivat..mutta yksikään huonekalu ei niille kelvannut..mies sanoi että heillä on paljon huonekaluja jotka ei mene kaupaksi, johon minä sanoin että..kannattaisiko laittaa hintoja ales..ei tämän päivän kirppari ostaja osta kun hinnat on pilvissä ja kyse kuitenkin vanhoista tavaroista..
  Mukavaa reissua teille :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa mukavasti alkaneen loma teillä!
  Mukavaa reissua teille!
  -k-

  VastaaPoista
 6. Suloisia löytöja taas, ja niin tunnelmallisia kuvia :)

  Mua kans ärsyttää tuo kirppisten ylihinnoittelu! Mekin yritettiin aikanaan antaa vanha tv-tasomme kirpparille ilmaiseksi, niin ei kelvannut, koska siinä oli naarmuja!!! Siis käsittämätöntä. Eikös kirpparilla juurikin myydä vanhaa ja kulunutta?

  Noh, mutta ihanaa reissua teille! Mukavalta kuulostaa suunnitelmanne, ja toivottavasti löytyy niitä loistavia edullisia kirppislöytöjäkin :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja tunnelmia, mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 8. Oi ihanaa lomaa ja reissua! Kesäinen kotimaa onkin ihana reissuiluun ja on monen monta ihanaa paikkaa jossa piipahtaa! :)
  Mukavaa viikkoa!

  Riikka

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3