VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Omaa aikaa

Aamulla minut herätti kaksi innokasta pientä ystävää. Pian neljä vuotiaat ystävät pääsivät kokeilemaan yökyläilyä ensimmäistä kertaa ja onhan se aina yhtä jännittävää. Itselle olisi kyllä uni vielä maistunut pilvisenä ja sateisena aamuna.

Pihapuuhatkin ovat nyt jääneet, kun sataa ja on aika kylmä. Olisi niin kiva kattaa kahvit terassille ja laittaa kaunis kukkaliina pöydälle...kukkaisastioista puhumattakaan.

Aamulla oli ajatuksena leipoa, mutta erittäin kova päänsärky sai minut toisiin ajatuksiin. Aamupäivä  menikin rauhallisesti sohvalla huilatan.




Iltapäivällä ystävykset suuntasivat tarhakaverin synttäreille ja minä otin aikaa itselleni. Kierros kirpparilla, kukkakaupassa ja parissa sisustuskaupassa piristi kummasti. 

Tuomarinkylän kartanon kesäinen maisema se veti jälleen puoleensa ja kaunis Country Whiten putiikki. Olen siellä käynyt ihastelemassa ja hypistelemässä tuota GreenGaten kesäisen  kaunista peittoa. Onni suosi minua pienen palkkion muodossa, joten ajattelin sijoittaa sen johonkin mikä juuri minua itseäni kovasti ilahduttaa. Vaaleanpunainen peite siirtyi sadeillan iloksi sohvalle varpaita lämmittämään.





Neitikin sai putiikilta pienen tuliaisen. Pinkki naulakko tulee kyllä kauniisti esille suklaanruskeaa seinää vasten.



Kirpputorilta löytyi pari hyllyä tulevien tuunailupäivien iloksi, vain 1€/hylly. Oikea löytö oli ulkopenkillä lepäävä harava vai mikä talikko lieneekään ;). 

Kulunut, ruosteessa ja vanha...valloittava kerrassaan.


5 kommenttia:

  1. KYllä kuullostaa tuo postauksen otsikko jo niin hyvälle :) Ihanan kullosta omaa aikaa sulla on ollutkin ja se tulee kyllä väliin niin tarpeeseen <3

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana leivontakuva, vaikket sitten leipomaan päässytkään! Hyvin käytit kuitenkin oman aikasi<3 Tuo naulakko on todellasuloinen ja voih tuota haravaa<3
    Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä ja ostoksia, myös nuo sun leipomuskuvat oli herkullisia :) KAIKKI on vaan niin paljon kivempaa, kun on nättiä :)
    Mä oon viime aikoin amiettinyt samaa, ois ihanaa kattaa ulos ja laittaa terassia taas nätimmäksi, mutta meilläkin on sadellut tai ainakin ollut niin uhkaavan pilvistä ja kun on paistanut, olen saanut olla töissä :(
    MUTTA: nyt alkoi 6 päivän vapaa ja mä vaadin kyllä sille ajalle myös pari aurinkopäivää!! Päätin käydä kirpparillakin joku päivä :)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Se Country White on lumoavan ihana putiikki. Käyn siellä aina sillointällöin ja jotain pientä on aina pakko saada mukaan :)
    Katselin itsekkin sitä naulakkoa viimeksi, mutta en keksinyt sille paikkaa niin ostin Green Gaten ihanan peltipurkin.
    Kauniita kuvia sinulla.
    Kohta pilvet lähtevät ja aurinko pääsee taas paistamaan, eiköhän sinun pääsärkysi viimeistään silloin häviä :)

    VastaaPoista
  5. Voih, mitä ihania vaaleanpunaisia keittiövälineitä <3 Blogissani on sinulle muuten tunnustus, toivottavsti sitä ei sinulla vielä ole ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3