VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Viimeisiä viedään

Syreenin viimeiset kukinnot on poimittu maljakkoon, loput tuoksuu kesätuulessa ulkona. Meillä viimeisenä kukkivat nämä vaaleanpunaiset syreenit, niitä on vain pienessä osassa syreenipuskaa ja niistä riittää vain pariin maljakkoon kukkia poimittavaksi. Kun nämä kukat ovat poimittu, tietää, että syreenien aika on pian ohi.

Tänään meillä onkin lämmin kesäpäivä. Eilen vietin työkavereiden kanssa ihanan kesäisen iltapäivän Suomenlinnassa ja päivän päätteeksi nautimme Chisusta Helsinkipäivän ilmaiskonsertissa. Ohuesti harmittaa, kun jäi kamera kotiin. Suomenlinnassa olisi ollut monta ihanaa kohdetta kuvattavaksi.

Nyt pihalle katsastamaan, että mitä uusia kukkia on puhjennut tammen alle ja antamaan kesäkukkasille janojuomaa helteisen päivän päätteeksi.

Nautitaan kesätuulen tuiverruksesta ja sen mukana kulkeutuvista tuoksuista!

                                     -Ansku

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! ja vitsit tuo kulmakaappi on hieno!! :)

  VastaaPoista
 2. Syreenin kukat on kyllä kauniita! ♥ Mulla on ollut ajatuksissa laittaa meidänkin pihalle, sopiva paikkakin on jo niille valmiina :)

  VastaaPoista
 3. Oi, vaaleapunaisia syreeninkukkia! En ole ennen nähnyt. Kaunis kimppu ja sopii hyvin sisustukseen! Ja vielä Chisun konsertti.. Ihana päivä sinulla:)

  VastaaPoista
 4. Kauniit syreenit ja ihanasti olet taas kuvaillut, on kiva, kun taustalla vilahtaa muutakin sisustusta, vaikka kukkaset ns. pääroolissa ;)

  Ihanan kuuloinen päivä sulla ollut, meillä vaan sataa ja sataa, loppuviikoksi onneksi luvattu lämmintä ja aurinkoa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanii kesässii kuvii ja on kyl kaunis olkkari teil ♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia <3 syreenit, rakastan niiden tuoksua:)

  Mukavia päiviä!

  VastaaPoista
 7. Oih, vaaleanpunaisia syreenejä.. Omalle pihalle olen syreenejä haaveillut, valkoisia vain, mutta nyt kun näin, että olemassa on myös vaaleanpunaista, tahdon tätäkin!! Ai että miten kaunis..

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3