VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Aurinkoiset pilvet

Jopas tämä arki tahmoo ja ilmojenkin puolesta on vielä kovin viileää. Meinaa kesäfiilis puuttua. Työpäivän jälkeen kotihommat vei mukanaan, vaikka niin olisi ulkoilukin tehnyt terää. Pieni imurointi, pyykkäystä ja lasagnea perheelle loppuviikoksi. Viime viikolla ostetut eustomatkin kukkivat vielä upeasti. Uusi imupinta ja raikasta vettä...nyt on taas virkistyneet kukkaset maljakossa. Löysin viime viikolla Anttilasta ihania tuoksutuikkuja, jotka hurmaavan tuoksun lisäksi valloitti hempeillä sävyillään.











Kesken imuroinnin tuli sadekuuro ja ilta hämärtyi hetkessä. Sytytin siivouksen päätteeksi muutaman tuoksukynttilän tuomaan valoa arki-iltaan. Sadekuuro lakkasi kuitenkin pian ja aurinko alkoi paistaa. Prinsessamme totesi, 

"äiti, nyt tuli kyllä aurinkoiset pilvet"

6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia :) Toivotaan lisää niitä "Aurinkoisia pilviä"!
    Ihanasti sanottu :)

    VastaaPoista
  2. Ihan ensiksikin, anna anteeksi, Ansku, etten ole niin moneen postaukseen kommentoinut! Kaikki olen kyllä lukenut, viimeistään pienellä viiveellä, on van jäänyt taas blogi-istunnot ja koneella istumiset muutenkin parina viikkona TOSI minimiin :(
    Aivan ihania juttuja siellä tapahtunut! Onnea talonpoikaiskaapin löytymisestä! Se on UPEA! Siis aivan ihana! Ja makkarin uusi ilme on tosiaan kaunis! Ihana kukkamerikin teille syntymässä taas kesäksi tammen ja kiven juureen :)
    Muutenkin niin kauniita kuvia taas kaikki, ihania Villa Hovin tunnelmia, voisi ihailla tuntitolkulla...
    Mukavaa loppuviikkoa!
    Pus <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja kaikkea kaunista siellä kuvissasi näkyy!
    Nuo kannut kuvissasi on todella kauniit!
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, kauniita todellakin nuo kannut! Mukavaa viikonloppua..

    VastaaPoista
  5. Ihania nuo lasten suusta kommentit :)
    Olen kirjoitellut omien lasteni hauskoja lausahduksia muistikirkjaan ja aina silloin tällöin lueskelemme ja nauramme vedet silmissä niitä juttuja :)
    Kiitos ihanasta kommentista blogissani - you just make mu day, my dear blogg friend ♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3