VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 20. heinäkuuta 2017

Kesälomakuulumisia

Tervehdys pitkästä aikaa. Viimeisestä päivityksestä onkin vierähtänyt tovi. Kesän ulkotouhut ja lomareissut on pitänyt sen verran kiireisenä, ettei ole kameraan tullut tartuttua, saatikka koneella istuttua. Olemme lomailleet nyt muutaman viikon ja siihen on mahtunut vieraita, sukulointia ja reissuja niin koti- kuin ulkomaillakin. Tänään kotiuduimme Tukholmasta ihanien tuomisien kera. Päivä on pyykätty ja laitettu kotia kuntoon uusien löytöjen innoittamana.

Köökkiin tein parhaiten löytöjä. Tukholmassa omat lempparit ovat Lagerhaus, Bruka ja Åhlens, niistä löydän aina kivoja tuomisia kotiin. Keittiöliinoja, harjoja, pesuaineita ja puukoreja sekä tarjottimia. Kaikkea kaunista ja tarpeellista keittiöön. Loman alussa käväisin katsastamassa Hobby Hallin alet ja sieltä lähti mukaan tuo kaunis uusvanha jakkara. Ihanaa olla taas kotona, kun uusia juttuja ympärillä.


Lomalla on shoppailun lisäksi myös tullut syötyä runsaasti ja se tuntuu ikävästi vyötäröllä. Siinä onkin hyvä syy laittaa lenkkarit jalkaan ja suunnata ennen saunaan kunnon hikilenkille.

Kiva kun piipahdit VillaHovissa!

Kesäterkuin,

Ansku

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän keittiö <3 niin paljon kaikkea kaunista yksityiskohtaa <3 Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Voi mä jo odottelinkin postausta 😍 ihana kesäkööki♡

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3