VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 23. toukokuuta 2017

Teinin uudet taulut

Meidän esikoinen alkoi talvella puhumaan, että kaipaisi 80 cm sängyn tilalle jenkkisänkyä. Viime syksynä alkanut saliharrastus on kasvattanut teinin hartioita siihen malliin, että tilaa tarvitaan nukkuessakin lisää. Kasvuiässä oleva kaveri on äitiään pidempi ja poweria on pelkoisesti pojalle kehittynyt. Ennen pääsiäistä käytiin katsomassa uutta sänkyä ja laitettiin sitten samalla vanha sohvasänky myyntiin. Sängynvaihdon myötä maalattiin pojan kanssa yhdessä kaikki valkoiset seinät uudestaan.

Huoneen harmaa seinä on maalattu muuton yhteydessä 10 vuotta sitten ja se sai jäädä. Tosin seinä kaipasi jotain uutta ilmettä. Kuin tilauksesta sain yhteydenoton Desenio liikkeeltä ja vinkkasin nettisivut pojalle. Päätin etten mitenkään vaikuta hänen valintoihinsa. Teini innostui kovasti yhteistyöstä ja käytti harkiten aikaa julistevalintoihin. Hän valitsi isot  (50*70) mustavalkoiset julistetaulut valkoisilla ohuilla puukehyksillä. Susi ja vuorijulisteet sopivat kyllä täydellisesti graafisen harmaata seinää vasten. Huone on korkeimmillaan noin 3 metriä korkea, joten isot taulut istuivat huoneen ilmeeseen täydellisesti. Itse en olisi osannut paremmin julisteita valita.
Äiti sai valita huoneeseen uudet verhot ja sängynpeiton, näissäkin valinnoissa huomioitiin pojan lempivärit. Tykkään kyllä kovasti huoneen  uudesta ilmeestä. Poika pitää huoneen aina siistinä ja petaa sänkynsäkin joka ikinen aamu. Siistillä huoneella on valtavan iso merkitys, sillä pojan huone näkyy heti ulko-ovesta sisään tultaessa. Oli ilo laittaa huonetta yhdessä ja nähdä miten teini itsekin on tyytyväinen huoneeseen.

-Ansku

* Desenio haluaa tarjota lukijoilleni alennusta 25% kaikista julisteista (lukuunottamatta handpickec -merkittyjä julisteita), alennus on voimassa 23.-25.5.2017. Alennuksen saat koodilla villahovi25 *

1 kommentti:

  1. Tyylikäs nuoren miehen kammari ♡ noilla julisteilla saa kyllä kivaa ilmettä sisustukseen!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3