VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Fiilistelyä

Joko teillä on jouluvalmistelut hyvässä käynnissä? Täällä ollaan tuttuun tapaan oltu jo  hyvissä ajoin liikkeellä. Punainen lisääntyy asteittain, nisset valtaavat nurkat ja paketteja kääritään aina kun perheen pienin ei ole kotosalla. Meidän 8 v neidillä on vielä kova usko joulupukkiin ja tonttuihin, tai ainakaan hän en halua myöntää tietävänsä totuutta. Ja onhan se aivan ihanaa kun jouluntaika säilyy.

Etenkin sunnuntaisin täällä iskee kova puuhastelu vimma. Pipareita on lasten toiveesta tehty jo muutaman kerran, joulukortit kuuluu kirjoittaa ehdottamasti kynttilän valossa ja isännän mielestä höyryävä glögikupponen on odotuksessa parasta. Kynttilöitä poltetaan niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Tämä viikko onkin ollut todella synkkä ja harmaa, joten kynttilän valo ja lämpö tuo iloa arki-iltoihinkin.

Adventin iloksi taidan nostaa jo muutaman kauneimman lahjapaketin näkösälle. Meillä paketit tosiaan ilmestyvät näkyville jo hyvissä ajoin ennen joulua. Lapsetkin ovat tähän tonttujen tapaan jo tottuneet. Naapurin lapset sitä hiukan ihmettelevät. Meidän Tinttaralla tomerasti kuittaa ystäville, että: "meille vaan tulee niitä lahjoja jo ennen joulua, kun äidillä on niin hyvät suhteet joulupukkiin ;)"

Onko teillä jotain erikoisia jouluperinteitä?

Fiilistelyterkuin,

Ansku

2 kommenttia:

  1. Toihan on kiva juttu laittaa paketteja esille jo nyt.

    VastaaPoista
  2. Ompa sulla ihanan tunnelmallista jo <3
    En ole vielä kerinnyt sisällä paljon fiilistelemään joulua ja koristeet on vielä vintillä... mutta onneksi jouluun on vielä aikaa!!
    Ja on hienoa katsella aikaisten joulun laittajien koristeluja ja tunnelmia, jos saisi siitä inspiraatiota : )

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3