VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Pieni tupa pihan perällä

Oi tätä ihanaa lämpöä ja kaunista kevätpäivää, ei olisi voinut parempi vappusää meille tulla. Loistava sää touhuta pihalla ja nauttia auringosta. Koska meidän piha on tällä hetkellä aikamoisen sekamelskan vallassa talon maalauksen vuoksi, sain keskittyä tänään pelkästään pihan perällä sijaitsevan LillaHovin ympärille.

Haravointia, kukkapenkkien siistimistä, hiukan maalipensseliä ja pelargonien istutusta. Leikkimökki on sisältä vielä kevätsiivousta vailla, mutta sinne on vielä toistaiseksi säilötty tavaroita talven jäljiltä. Ne saa siellä odottaa, kun talon ja aidan maalaus on valmis. Nyt on onneksi yksi osa pihasta kaunis ja siistitty. Pieni tupa pihan perällä on kyllä kutsuva ja suloinen <3

Sääennusteet ovat lupailleet lämmintä ja kaunista toukokuuta, se olisi ihanaa. Saisi nauttia tulevasta kesästä ja touhuta pihalla lämmöstä nauttien. Luonto on alkanut vihertää jo tämän viikonlopun aikana todella paljon. Upea valkovuokkomeri on talomme toisella laidalla, metsätien varrella.

Aivan parasta tämä kesän odotus <3

-Ansku

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen leikkimökki tai pikkutalo käytöstä riippuen... Ja TODELLA kutsuvan näköinen noiden istutusten ansiosta!!!

  Meillä on pihassa vastaavanlainen punamulta maalilla maalattu, mutta sen verran huonossa kunnossa ostaessani sen edellisiltä asukkailta, että aloin tuunaamaan sitä isommaksi viime kesänä... saa nähdä saanko tehtyä tänä kesänä loppuun... yksin, kun tekee niin on välillä haasteellista toteuttaa kaikkia juttuja, mut katotaan : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni <3 LillaHovi on ekaluokkaisen oma leikkimökki <3

   Poista
 2. Tää on niin ihana <3 kyllä kelpaa tytön touhuilla :)
  Ihania ilmoja onkin pidelly <3 nautitaan :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis mökki ja tosi kivan näköinen kun kaikki kukat on samanlaisia.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniit <3 Pitääpä tulla kylään :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis...
  Ja nuo pelargoniat ovat kuin mummoalasta...♡
  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titti <3 Mummolatunnelmaa LillaHoviin haettiinkin <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3