VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kesäinen kattaus

Niin se ensimmäinen lomaviikko vaan vierähti ja paljon kaikkea kivaa siihen viikkoon mahtuikin. Reissua, kotoilua, kirppistelyä ja kesävieraita. Perjantaina veljeni perheineen saapui meille viikonlopuksi kylään. Tiedossa oli vilskettä, vilinää ja vauvan tuoksua, kun Aake 2 v ja velivauva melkein 1 kk saapui serkkulaan.

Ennen vieraiden saapumista olin tehnyt valkosuklaalimejuustokakun hyytymään. Lapsien lempparia makaronilaatikkoa tehtiin lounaaksi ja ainakin äitien mieleen ollutta juustokakkua nautittiin päiväkahvilla. Koristelin kakun mansikoilla ja keksin muruilla. Oli oikein makoisa ja suussa sulava kesäkakku. 

Mansikkaisen kahviherkun kaveriksi piti kaivaa punaiset greengaten kupit kaapista ja kattaa ne kahvipöytään. On kiva kattaa kauniisti ja tehdä herkkuja pöytään, kun on enemmänkin herkkusuita pöydän ympärillä. Lasten makuun olivat nuo muhkeat mansikat.











Eilen piipahdimme vielä veljenvaimon kanssa katsastamassa asuntomessutarjonnan. Ihan kivoja koteja, mutta eihän siellä tällainen vanhan ja kuluneen ystävä hirveesti löydä itselleen katseltavaa. Toki paljon kivoja ideoita remontoijien ja rakentajien avuksi.

Kun vieraat saateltiin kotimatkalle, oli aika kerätä lelut, pestä lakanat ja antaa villakoirille kyytiä. Kummasti sitä roskaa ja pölyä tulee, kun kotona on oman joukon lisäksi toinen perhe monta päivää. Nyt rauhoitutaan oman perheen kera hetki ja sitten mietitään mitä kivaa lomalla seuraavaksi keksitään. Onneksi lomaa on vielä reilusti jäljellä...ihanaa.

-Ansku


8 kommenttia:

  1. Herkullisia kuvia! Nyt noita ihania tuoreita mansikoita pitää syödä mahan täydeltä, kun kohta niitä saa vain pakkasesta. Mukavia kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset...tämä oli kyllä todella makoisaa <3

      Poista
  2. Kivaa lomaa lomalaiselle:) Makoisan näköinen kakku ja ihana kattaus <3

    VastaaPoista
  3. Sinulla on ollut mukava lomaviikko! Ja lisää on tulossa :) Nami mikä kakku ja niin kauniita nuo pionit♡ Kauniin vaaleanpunaisia♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna <3 Nuo pionit ovat aivan ihanan värisiä ja niissä on todella kaunis kukinto <3

      Poista
  4. Ompa erityisen kaunis tuo juustokakun tarjoilulautanen!!! Kirppustelulöytö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Mari...hmmm, tuo tarjotin on ehkä ostettu Plantagenista joskus. Ei ainakaan kirpulta, sen muistan :)

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3