VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Ihanat pionit

Heti loman aluksi aukesivat oman perennapenkin pionit upeaan kukkaan. Valtava määrä upeita kukkia, joita oli heti poimittava muutama myös sisälle maljakkoon. Sateen jälkeen sai käydä keräämässä lisää kukkia nurmen pinnalta, niin painavia olivat nuo kukkaset, että vesi painoi ne maahan saakka. Istutin pionit noin 6 vuotta sitten ja keittiönikkunan alla oleva paikka on niille todella suotuisa. Pionipuska kasvaa ja tuhenee vuosi vuodelta. Tänäkin vuonna siinä oli yli 30 upeaa nuppua.

Pidän valtavasti tästä pionin väristä ja sen mielettömän kauniista kukinnasta. Tässä kukassa on vain yksi huono puoli, kun se kukkii vain niin lyhyen aikaa. Onneksi kukinta sattui loma-aikaan, jotta näistä voi nauttia mahdollisimman paljon niin pihalla kuin sisälläkin.















Kiistatta puutarhan komein ja upein kukka <3

-Ansku

8 kommenttia:

  1. Pioni on kyllä niin upea, kertakaikkisen kaunis! ♡

    VastaaPoista
  2. Mä olen niin rakastunut tuohon vaaleanpunaisen ja ns. antiikkisinisen yhdistelmään, kauneimmat värit ikinä...mun ehdoton suosikkiväri on kyllä nykyisin tuollainen vanhahtava harmaan sininen, ja mä vielä vuosi sitten inhosin sinistä!!! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä upea väriyhdistelmä ja niin herkät yhdessä. Minäkin olen vallan hurahtanut siniseen...enkä minäkään olisi sitä muutama vuosi sitten uskonut :)

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3